Languages

Currency

Провирон местеролон 20tab 25mg

Провирон местеролон 20tab 25mg

  • Активна съставка: Местрелон
  • Описание: Използва се за подобрена мускулна маса и дефиниция до поддръжка на хормоналното равновесие и справяне с еректилната дисфункция.

✔ Proviron 25mg БЕЗ РЕЦЕПТА

30.00 лв.

Купете сега

Описание

Proviron® 25mg

С приемането на Proviron 25mg очаквайте най-добрите резултати в бодибилдинга – от подобрена мускулна маса и дефиниция до поддръжка на хормоналното равновесие и справяне с еректилната дисфункция.

Proviron 25mg ( 20 таблетки по 25мг) се използва за компенсиране на недостатъчното производство на тестостерон при мъже с хипогонадизъм. Хипогонадизмът при мъжете е състояние, при което организмът не произвежда достатъчно тестостерон.Тестостеронът е естествен мъжки хормон, известен като андроген, който играе важна роля в нормалното сексуално развитие при мъжете. Той е от съществено значение за развитието и поддържането на мъжките репродуктивни органи, както и за други мъжки характеристики като растеж на косата, дълбок глас, сексуално желание, мускулна маса и разпределение на телесните мазнини.

Днес основният производител на Провирон е Bayer. Този медикамент обикновено се предлага под формата на таблетки и е популярен и под името Местеролон (Mesterolone).

Провирон е често използвано лекарство по време на цикъл с анаболни стероиди и за известно време след приключване на цикъла. Той е един от най-популярните антиестрогени, използвани за излизане от цикъл със стероиди.

Превантивната му роля включва подкрепа на либидото и помощ при проблеми с еректилната дисфункция. В спорта основната цел на употребата на Местеролон е намаляване на риска от нежелани странични ефекти при приемане на анаболни стероиди.

Макар и Proviron 25mg да не увеличава пряко производството на тестостерон от организма, той напълно елиминира или намалява нарушенията, причинени от липсата на тестостерон или страничните ефекти на анаболните стероиди. Тези ефекти включват намалено качество и обем на спермата, безплодие и еректилна дисфункция.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Провирон местеролон 20tab 25mg”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Daily Promotion

Sign up newsletter